HAUSBRANDT ACADEMIA CAFEA BOABE 1kg

196,49 lei TVA Inclus

CAFEA: 100% ARABICA; NOTE DE CAFEA FRUCTATE, FRUCTE CONFIATE, CACAO

SKU: 212658 Categorie: Etichete: ,

Informații suplimentare

Brand

HAUSBRANDT

Descriere

De mai bine de o sută de ani, Hausbrandt a combinat tradiția și experiența cu cunoștințele și inovația tehnologică pentru a crea o „cultură a cafelei bune”, bine stabilită.
Combinațiile perfecte de fasole cu o singură origine și diferitele cantități de soiuri Arabica și Robusta creează amestecuri perfecte care oferă aromă completă, aromă aromată și corp rotunjit – elementele esențiale pentru o cafea excepțională. Secretul amestecurilor Hausbrandt Trieste 1892 se află fără îndoială în compoziția lor. Un exemplu este amestecul Gourmet Columbus, a cărui rețetă păstrează secretul unei combinații rafinate de cacao amar și nuanțe de rădăcină de lichior. Aroma sa armonioasă, completă și sofisticată rezultă dintr-o selecție atentă a Arabica columbiană de cea mai bună calitate.
Întrucât calitatea cafelei este caracteristica principală care distinge Hausbrandt, compania a adoptat un sistem riguros de inspecție și control al calității. Compania dispune de numeroase mecanisme pentru a garanta cel mai înalt nivel de calitate, inclusiv sortarea bi-cromatică. Pe o distanță de doar 10 cm, fiecare boaba Arabica este analizată de 30 de ori de fotocelule care pot recunoaște și elimina boabele necoapte, dure sau fermentate, care ar putea compromite calitatea produsului final. Aceasta este urmată de spălarea, lustruirea și selectarea boabelor Robusta; acești pași elimină aromele străine, duritatea și defectele gustului care ar putea modifica caracteristicile corpului cafelei. Tehnicienii Hausbrandt monitorizează constant fiecare etapă a procesului de selecție, astfel încât doar cele mai bune boabe de cafea, în stare excelentă, să continue să fie prăjite.Academia este un amestec special, bogat, compus din 8 soiuri de cafea de origine Arabica, crescute și cultivate pe plantațiile Americii Centrale și de Sud. Amestecul a atins apogeul succesului atunci când ediția sa a primit o medalie de aur de la Academia de Maeștri Pasticcieria Di Italia pentru calitatea înaltă a produsului. Rezultatul prăjirii lente după metoda Housbrandt, a adus cafelei un corp-mediu, o aromă netedă, totodată intensă, cu o aciditate scăzută care, perfect deschide notele de fructe, lăsînd un postgust lung și pronunțat, urmat de o nunață de cacao amarui.Academia este un espresso foarte ușor, care este foarte blând la stomac, în ciuda aromelor sale puternice și pline. Hausbrandt a primit medalia de aur a Accademia Maestri Pasticceri Italiani pentru acest espresso excelent.